BWK partner van Enactus Nederland

By 12-04-2017Nieuws

Amsterdam, 12 april 2017. BWK Partners Advocaten gaat haar betrokkenheid bij Enactus verder uitbreiden door ook partner te worden van de nationale organisatie Enactus Nederland. Dit is in aanvulling op de bestaande samenwerking van BWK met Enactus UvA in Amsterdam. Daarbij zal BWK Partners Advocaten Enactus Nederland ook juridische ondersteuning bieden.

Enactus Nederland coƶrdineert en ondersteunt een programma voor studenten van Nederlandse instellingen van hoger onderwijs. Dit programma bestaat uit het opzetten van lokale, sociale ondernemingen die de kwaliteit van leven en de levensstandaard verbeteren van mensen die dit nodig hebben.

BWK Partners Advocaten steunt de doelstellingen van Enactus om op duurzame en sociale wijze te ondernemen en herkent zich in de combinatie van de bevlogenheid, ondernemingszin en professionaliteit waarmee Enactus, zowel nationaal als internationaal, haar visie uitdraagt en realiseert.

BWK Partners is trots op deze verdere samenwerking en bedankt Enactus Nederland voor de wederzijdse betrokkenheid. Voor meer informatie over Enactus zie:

www.enactus.org | www.enactus.nl