Wij kunnen onze werkplek in ’no time’ waar ook ter wereld inrichten.

Wij werken voortdurend aan een duurzame en constructieve vertrouwensrelatie met onze cliënten. Dat doen wij onder andere door veel tijd te investeren in het leren kennen en begrijpen van de business en bedrijfsprocessen. Daarnaast vinden wij dat een moderne advocaat altijd laagdrempelig benaderbaar moet zijn. Onze mobiele bereikbaarheid per telefoon en e-mail is uitstekend en onze kantoorsystemen zijn flexibel: wij kunnen onze werkplek in no time overal ter wereld inrichten.

BWK Partners hanteert grofweg drie tariefstructuren, afhankelijk van het type opdracht en de voorkeur van de cliënt.

Kennismakingsgesprek

Elke relatie start met een persoonlijke ontmoeting. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen: we maken graag kennis. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 20 2400 710 (en direct via het mobiele nummer van onze specialisten). Klik hier voor ons contactformulier.

Standaard tarief

De meest voorkomende wijze waarop wij onze dienstverlening afrekenen, is op basis van onze vaste kantoortarieven waarbij de daadwerkelijk gewerkte uren in rekening worden gebracht. De hoogte van onze standaard tarieven is afhankelijk van senioriteit van de betrokken advocaat, de mate van vereiste expertise en de spoedeisendheid van de zaak. Op verzoek sturen wij u de tarieven graag toe.

‘Flat fee’ of ‘fixed fee’

Als wij meerdere advocaten inzetten voor eenzelfde cliënt of op een specifiek project, maken we vaak een flat fee afspraak. Dit houdt in dat voor al onze advocaten hetzelfde uurtarief in rekening wordt gebracht ongeacht de vereiste spoed, de aard van de werkzaamheden of de mate van de vereiste expertise.

Steeds vaker maken wij fixed fee afspraken als het werkproces voor onze cliënt en ons voldoende in beeld is. Wij calculeren de fee in die gevallen op basis van onze ureninschatting en de standaard kantoortarieven.

Periodiek tarief

Het komt geregeld voor dat cliënten periodiek vooraf een vast aantal uren inkopen voor hun juridische huishouding of voor specifieke projecten. Die uren kunnen ook doorgebracht worden op de werkvloer van de cliënt. Wij calculeren de fee op basis van de standaard kantoortarieven minus een korting van 15%.