BWK Partners in de maatschappij

BWK Partners is betrokken en investeert in de toekomst. Twee van onze langlopende projecten zijn het kunst & cultuur programma waarbij aanstormende kunstenaars een podium wordt geboden, en de samenwerking met de Amsterdamse studentenroeivereniging A.A.S.R. Skøll.

Kunst inspireert

BWK Partners Advocaten geeft veelbelovende en gevestigde kunstenaars een podium door in ons kantoor wisselende tentoonstellingen te organiseren. In samenwerking met de curatoren Marieke Sikkens en Marloes Vereecken van Bureau Twee wordt periodiek een nieuw, prikkelend concept neergezet. Elke tentoonstelling wordt tenminste eenmaal opengesteld voor publiek.

Het thema van de huidige tentoonstelling is “De Kleur van Zwart en Wit”. Zwart en Wit is een statement van uitersten. Tussen die uitersten vinden de kunstenaars een ruimte gevuld met subtiele tinten: er blijkt veel nuance tussen zwart en wit. De deelnemende kunstenaars zijn Mariëlle Buitendijk, Nik Christensen, Lenneke van der Goot, Arno Kramer en Rozemarijn Westerink. Een selectie uit de huidige tentoonstelling wordt hieronder weergegeven. Klik op de slider om de afbeeldingen te vergroten!

Onderwijs & sport maken het verschil

Wij zijn voortdurend in competitie en worden uitgedaagd grenzen te verleggen. Kennis en uithoudingsvermogen stellen ons daartoe in staat en onderscheiden ons. Dit hebben we tot uiting gebracht in de samenwerking met de Amsterdamse studentenroeivereniging Skøll, waarmee we willen bijdragen aan sport en onderwijs in Amsterdam. Wij herkennen ons in de ambitie van deze roeivereniging. Skøll is ‘hofleverancier’ van de Nederlandse Roeibond en heeft vele Olympische successen voortgebracht.