Shai Kuttner

Shai Kuttner

Attorney

m: (+31) (0)6 - 553 61 915
Israel mobile: (+972) 52 55 99 388
t : (+31) (0)20 - 24 00 710
e: s.kuttner@bwkpartners.com

Specialisaties:

Fusies & overnames/private equity
Vennootschapsstructuren en corporate governance
Contractenrecht
Tax services

Shai Kuttner heeft rechten gestudeerd aan de Hebrew University in Jeruzalem en is in 1984 advocaat geworden. Vervolgens heeft Shai van 1986 tot 1991 als advocaat in de Verenigde Staten gewerkt. In 1992 is Shai naar Nederland gekomen en heeft hij Europees recht en Fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Shai spreekt vloeiend Ivriet en Engels. Shai is lid van de New Yorkse en de Israëlische Orde van Advocaten.

Shai was in 1994 founding partner van het internationale advocatenkantoor Brada Kuttner. In 2014 is hij met een team van zijn toenmalige collega’s samengegaan met BWK Partners. Binnen BWK Partners is Shai coördinator van de internationale praktijk en managing partner van de Israëlische vestiging. De praktijk van Shai richt zich met name op internationale structurering, fusies en overnames, alsook op Israëlische en Amerikaanse juridische kwesties. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van grensoverschrijdende transacties en multinationale fiscale (her)structureringen.

Shai heeft sterke banden met beursgenoteerde ondernemingen in Israël en de Verenigde Staten, grote private ondernemingen en investeerders met activiteiten in diverse sectoren, waaronder hi-tech en medische apparatuur, diverse industrieën en onroerend goed. Shai verdeelt zijn tijd tussen Amsterdam en de vestiging in Israël.