Ludan Group investeert verder in duurzame energie

BWK Partners Advocaten in Amsterdam adviseert Ludan Group bij haar verdere expansie in Nederland. Ludan Group, genoteerd aan de Tel Aviv Stock Exchange, is internationaal zeer actief in duurzame energie productie. Naast haar engineering activiteiten houdt Ludan zich ook bezig met de ontwikkeling en financiering van duurzame energie projecten wereldwijd, inclusief in Nederland.

Door middel van verschillende dochtermaatschappijen treedt Ludan op in deze projecten als  projectontwikkelaar,  EPC aannemer (Engineering Procurement and Construction) en O&M aannemer (Operations and Maintenance). Volgend op de laatste succesvolle projecten in Nederland heeft Ludan een indrukwekkende portfolio van assets opgebouwd en is bezig met nieuwe projecten  in de Nederlandse duurzame energie sector.

De bio gas faciliteit in aanbouw in Almere zal in 2017 per jaar 500 m³ groen gas/uur  produceren, gebaseerd op een mix van 36,000 ton mest en landbouw afval, en wordt verwacht  een uitstoot van 2,300 ton CO² per jaar te voorkomen. BWK Partners Advocaten adviseert Ludan over haar duurzame energie-projecten in Nederland. BWK Partners Advocaten  is blij een bijdrage te kunnen leveren in de verdere ontwikkeling van groene en duurzame energie in Nederland.