BWK Partners is internationaal georiënteerd, maatschappelijk betrokken en investeert in de toekomst. Dit komt tot uiting in een aantal internationale- en lokale partnerships dat we zijn aangegaan.

IR Global

IR Global: internationaal georganiseerd

Onze cliënten werken in internationaal verband waardoor aangedragen oplossingen vaak een grensoverschrijdende aanpak vergen. Daarom is BWK Partners onderdeel van IR Global; ‘s werelds meest innovatieve netwerk van advocatenkantoren. Via IR Global staan wij wereldwijd in contact met hoogwaardige advocatenkantoren die wij direct kunnen inschakelen op het moment dat het nodig is.

Kunst: inspiratie

BWK geeft veelbelovende en gevestigde kunstenaars een podium door in het kantoor wisselende tentoonstellingen te organiseren. In samenwerking met de curatoren Marieke Sikkens en Marloes Vereecken van Bureau Twee wordt periodiek een nieuw, prikkelend concept neergezet. Elke tentoonstelling wordt tenminste eenmaal opengesteld voor publiek. Het thema van de huidige tentoonstelling is “De Kleur van Zwart en Wit”.

enactus

Enactus: maatschappelijk betrokken

BWK Partners is maatschappelijk betrokken. Als partner van Enactus Netherlands assisteren we studenten in hun ontwikkeling tot maatschappelijk verantwoorde ondernemers. Wij staan deze jonge ondernemers op strategisch en juridisch gebied bij tijdens het opzetten van hun sociale ondernemingen en projecten.

Skøll: topsport

Als advocaten zijn wij van nature competitief en verleggen we graag grenzen. Kennis en uithoudingsvermogen stellen ons daartoe in staat en onderscheiden ons daarin. Deze  karaktereigenschappen delen wij met topsporters en hebben geresulteerd in een samenwerking met de Amsterdamse studentenroeivereniging Skøll, waarmee we als sponsor willen bijdragen aan sport en onderwijs in Amsterdam. Skøll heeft als “grootleverancier” van de Nederlandse Roeibond al vele Olympische successen voortgebracht.